Cumpara si castiga!

joi, 4 iulie 2013

Rochii crosetate de vara

Am primit comanda pentru a lucra aceasta rochie, cu aproximatie, mai scurta un pic, cu mineci scurte cazute, fara nasturi la spate>

 Nu am avut schema, deci a iesit un pic altfel.Am lucrat la ea 2 luni, in unele zile am stat de dimineata pina seara, in altele pina la 13, dar in ultimele 2 saptamini incepeam lucrul de la 6-7 dimineata, ca s-o termin odata. Adica, a fost greu de tot, fiind dificil de lucrat si de amplasat rozetele/ ba se potriveau, ba nu se potriveau. Apoi, la poale a fost larga, pina sa lucrez doar 1 rand treceau citeva ore.
Cine nu a lucrat, nu stie, cine a lucrat - stie.
Primesc mereu mesaje de la domnisoare carora li se pare prea mult sa dea 300 lei pe o fusta de dantela lucrata manual, dar ar da oricind mult mai mult pe una cusuta - pe care o faci intr-o ora, de la cine stie ce magazin.
Inca o data spun, lucram mai usor daca aveam schema.








7 comentarii:

Ella spunea...

Sper din tot sufletul ca munca ti-a fost rasplatita asa cum trebuie.
De multe ori parca ne este oarecum jena sa cerem bani pe munca noastra, munca care nu este deloc usoara si rareori apreciata la adevarata valoare.
Felicitari pentru rochia minunata pe care ai facut-o!
Mult spor in continuare si cliente cat mai multe si mai dragute! :)
ella

Corina spunea...

Superba!!!!!!
In doar 2 luni?
Se lucreaza foarte, foarte greu. Tot respectul pentru ce a iesit.
Felicitari!

diana spunea...

Nu stiu cum se face ca pentru mine nu mai am timp sa lucrez.
Cu pretul am dat-o in bara in sensul ca am cerut la inceput mai putin, crezind ca o voi termina intr-o luna. Practic, am primit jumatate din cat ar fi trebuit, dar n-am avut ce face.

Oana D. spunea...

Intr-adevar e splendida si este multa munca la ea. Si eu stiu sa lucrez, si stiu ce inseamna. Nu m-as fi incumetat ever!

Anonim spunea...

Foarte corect ce ai spus. Nimeni nu ia in calcul faptul ca acestea sunt lucrate manual, costul firului (care e fff mare daca ma intrebi pe mine!) si munca omului care a lucrat la respectiva piesa.

iulia spunea...

Unde pot gasi tipare si/sau tutoriale? E superb ce faci!

Thx
Iulia

doina spunea...

superba

Pesquisar este blog